Marcus och Martinus släpper bok

I maj ska de inta världens största musikscen och tävla för Sverige, men i höst tar de med oss backstage och berättar allt om livet på och av scen i en ny bok. Från de första stapplande stegen på en lokal scen till att sälja ut arenor runt om i världen, berättar boken en gripande historia om mod, uthållighet och kärlek.

"Vi är otroligt glada över att kunna dela vår historia med våra fans runt om i världen," säger Marcus & Martinus. "Den här boken är vår kärlekshyllning till dem som har stöttat oss från dag ett och har gjort våra drömmar möjliga."

Resan börjar i den norska småstaden Trofors, där två tio-åriga pojkar drömmer om att bli internationella popikoner. Här får vi för första gången ta del av den sanna berättelsen om att slå igenom i ung ålder, och av utmaningarna och äventyren som Marcus och Martinus möter när de kämpar för att förverkliga sina drömmar. Boken skrivs tillsammans med Frida Söderlund:

”Med den här boken vill jag ge två vuxna killar chans att prata till punkt. Och med alla kort på borden är det en historia som inte bara innehåller mer djup och utmaningar än förväntat, den avslöjar också sanningar som aldrig tidigare kommunicerats. Dessutom är det första gången allt berättas ur deras unika och enskilda perspektiv, och inte bara som den tvillingduo världen lärt känna senaste decenniet.” 

Boken ”Två röster, en historia” släpps i november och ger en exklusiv "bakom kulisserna"-titt på livet, kärleken, övergången från barnstjärnor till vuxna artister och framgångens mörka sidor.

Marcus & Martinus slog igenom på den internationella musikscenen med sin debutsingel "To Dråper Vann" 2012 och har sedan dess fortsatt att erövra världen med sina melodier och karismatiska framträdanden. Med miljontals följare över hela världen och över 1 miljard strömningar har den norska duon sålt ut arenor över hela Skandinavien. De har öppnat för Jason Derulo på hans Europaturné och toppat listorna i sitt hemland, liksom i Sverige och Finland. 2024 vann de svenska Melodifestivalen. 

För mer information, kontakta:
Presskontakt: Emma Ulvaeus
Telefonnummer: 0709662645
E-post: [email protected]

Copyright © 2019 Mondial. Webbsida av Oakwood.