Presidenten är försvunnen

USA:s president försvinner spårlöst. Världen är i chock. Men anledningen till hans försvinnande är värre än någon kan ana.

Presidenten är försvunnen är en thriller inifrån den absoluta maktens korridorer. Den ger en unik inblick i hur det känns att vara världens mäktigaste person: det orimliga trycket och de omöjliga besluten – men också de oändliga möjligheterna att förändra spelplanen.

”Denna drömduo levererar stort … Clintons hemligheter från insidan och Pattersons mästerliga berättande gör det här till årtiondets politiska thriller.”
– Lee Child

”Den här boken flyger som Air Force One. Stort och snabbt. Clinton och Patterson är en drömkombo. Två fantastiska berättare, en från insidan och en från utsidan, båda i topp. De tar med oss på en otvivelaktigt gripande resa i maktens och politikens korridorer. Den här boken undervisar lika mycket som den underhåller.”
– Michael Connelly

”Ett förstklassigt samarbete mellan ett par riktiga proffs! Fängslande från första sidan.”
– David Baldacci

Presidenten är försvunnen är en stor och imponerande roman som kombinerar spänning med en autentisk inblick bakom kulisserna i Washington. Jag slukade den under en sittning. Det kommer du också göra.”
– Harlan Coben

Utgivning: 2018-07-01
Format: Inbunden
Formgivare: Gustav Schiring
Översättare: Olov Hyllienmark
ISBN: 9789188671417

Köp på Adlibris eller Bokus

Bill Clinton var USA:s president 1992–2001. James Patterson är världens bäst säljande thriller-författare.

Läs mer