MJÖL

Sébastien Boudet

I MJÖL får du ta del av mästerbagaren Sébastien Boudets samlade kunskap och bästa brödrecept. Han lär dig både surdeg och att baka bröd med olika typer av mjöl och korn, men också en hel del annat som du kan göra med spannmål, till exempel pannkakor, brioche och pastadeg. I boken bjuds också på mycket kunskap om råvaror, spannmål och kulturspannmål, porträtt av bönder som går i bräschen och ett och annat brödmanifest.

Under hela sin karriär har Sébastien sagt samma sak: maten vi stoppar i oss är viktig. Det vi väljer att köpa och äta, de producenter vi väljer att stötta, påverkar mer än bara oss själva. Det påverkar naturen och miljön, det påverkar samhället och vi påverkar varandra. Genom att informera om verkligheten kring matindustrin och presentera alternativ som både är goda och hållbara vill Sébastien hjälpa fler att vara en del av matrevolutionen.

• Pressmaterial

Utgivning: 16/10/2023
Format: Kartonnage
Formgivare: Carl von Arbin & Maja Kölqvist
ISBN: 9789180023283

Sébastien Boudet

Sébastien Boudet är bagare och kokboksförfattare.

Läs mer

Gå med i vår epost-lista för att få uppdateringar om boksläpp och evenemang

Jag har läst och godkänt villkoren.

Copyright © 2019 Mondial. Webbsida av Oakwood.