Sébastiens vinter nyhet

Boudet bjuder på nya traditioner

Den 20 oktober släpps Sébastien Boudets nya kokbok Sébastiens Vinter. Sébastien är fransmannen som limpa för limpa tagit sig in i svenska folkets hjärtan. Med sin filosofi kring bakning, småskalighet och ekologiska råvaror har han varit en drivande aktör i att revolutionera brödvärlden. Nu vill han revolutionera vårt sätt att fira jul.

I Sébastiens nya bok hittar du såväl matiga recept som söta bakverk som tar dig hela vägen från oktober till februari. Det bjuds på hållbara, festliga och personliga recept – så att du kan fira allhelgona, advent, jul, nyår och fettisdag med gott samvete, och ännu godare mat på bordet.

“Jag vill inspirera till att tänka om kring vinterns högtider”, säger Sébastien om boken. “I många år har jag varit arg och frustrerad eftersom jag har sett hur de olika systemen som upprätthåller julen fungerar. En industriell tomteverkstad som stimulerar och distraherar oss i västvärlden – samtidigt som planeten går på knäna. Men utvägen är såklart inte att vi ska sluta fira jul, utan att istället skapa en högtid som både är magisk och befriad från den moraliska baksmälla som drabbar många av oss. I den här boken ville jag visa hur man kan göra det.”

För mer information, kontakta:

Emma Ulvaeus
Mondial
E-post: emma@mondial.se
Tel: 070 966 26 45

Mer om Sébastien Boudet här.

Copyright © 2019 Mondial. Webbsida av Oakwood.