Den 12/12 kommer boken Kål hela året – en kärlekshyllning till en underskattad och missförstådd grönskaksfamilj.
Vi snackar risotto med svartkål, saffran och mascarpone, det blir krispiga osttacos med grönkål och potatis eller varför inte onigiri med färsk vitkål och sesamfrön. Det lagas pasta med kål, gratäng med kål och soppa med kål, såklart blir det också både kimchi och coleslaw.
Boken du håller i handen är en hyllning till kål. Min egen kärleksförklaring till den! Boken är proppfylld med recept på kål i olika säsonger, smaker och skepnader. Vissa recept går snabbt, vissa behöver tid. Jag hoppas att du genom den här boken kan se kålens enorma variation och goda smak. Den innehåller allt från krämiga snabbnudlar med chilistekt vitkål, pot pie på savojkål med svamp till krispiga osttacos med grönkål och fänkål- och endivesallad med grapefrukt. Ät mer kål!
För mer information:
Emma Ulvaeus
Mondial
emma@mondial.se
0709 66 26 45
Copyright © 2019 Mondial. Webbsida av Oakwood.