Svennis berättar om sin resa genom livet och fotbollen i ny bok

Boken En underbar resa är en personlig skildring som kastar nytt ljus över en av fotbollsvärldens mest ikoniska figurer. Det är en djupdykning i livet och tankarna hos den legendariske Sven-Göran “Svennis” Eriksson.

En underbar resa tar läsarna med på en vindlande färd genom Sven-Göran Erikssons extraordinära karriär, från uppväxten i nordvärmländska Torsby till de största sammanhangen i fotbollsvärlden. Ett unikt inifrånperspektiv ger en ny dimension till Svennis liv och arbete.

"Detta är inte bara en berättelse om titlar och prestationer på fotbollsplanen", säger Bengt Berg. "Det är en resa genom liv och erfarenheter, reflektioner över relationer, vänskap och det som verkligen betyder något i livet."

I motljuset av tidigare biografier, som fokuserat på Svennis framgångar på fotbollsplanen, presenterar denna bok ett unikt och personligt perspektiv på mannen bakom myten. Författaren Bengt Berg, barndomsvän till Sven-Göran Eriksson och etablerad poet, har mellan åren 2021 och fram till idag samtalat med Svennis över otaliga timmar och 250 koppar kaffe. Ett samtal som nu resulterat i boken En underbar resa.

"Fotbollen har varit mitt liv, men det är inte allt jag är," säger Sven-Göran Eriksson. "Jag hoppas att denna bok kommer att ge läsarna en inblick i den person jag är bakom kulisserna och dela några av de livsvisdomar jag har samlat på mig längs resan."


Bokensom också kommer att innehålla ett exklusivt bildmaterial från Sven-Göran Erikssons privata arkiv, släpps den 23 september.

Pressmaterial

För mer information, kontakta:
Emma Ulvaeus
MONDIAL
[email protected]
070 966 26 45

Copyright © 2019 Mondial. Webbsida av Oakwood.